Afspraak maken

Kwaliteitsgaranties

  • International Vision Centers – Worldeye is in staat om alle behandelmethodes toe te passen, inclusief de modernste ReLEx SMILE methode. Hierdoor krijgt u een advies op maat voor de beste oplossing voor uw ogen
  • Zeer ervaren en internationaal vermaard team van medisch specialisten
  • Duidelijk advies over uw mogelijkheden en het voor u te bereiken resultaat
  • All-in prijzen: er zijn geen verrassingen
  • Zichtgarantie: gratis herbehandeling <2 jaar indien het gewenste resultaat niet is bereikt en dit medisch verantwoord is.

BIG geregistreerd

Uw behandeling wordt uitgevoerd door BIG-geregistreerde specialisten. De artsen zijn ook ingeschreven in het register voor refractiechirurgen van het NGRC, daarnaast zijn zij lid van het NOG.

Toestemmingsformulier

Een behandeling mag wettelijk alleen worden uitgevoerd als u de oogarts toestemming geeft hiervoor. International Vision Centers hanteert hiervoor een toestemmingsformulier dat voldoet aan de eisen welke worden gesteld volgens de WGBO (Wet op de Geneeskundige Behandelovereenkomst)

ISO 9001

International Vision Centers voert al haar behandelingen uit volgens vast omschreven protocollen. Deze protocollen zijn opgesteld overeenkomstig de richtlijnen van het ISO 9001 kwaliteitssysteem. De ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. De organisatie ISO staat in voor het opstellen en beheren van duizenden verschillende normen.

ISO 9001 heeft als doelstelling om de kwaliteit van de medische behandelingen te bevorderen en inzichtelijk te maken voor iedere patiënt in Nederland. Het ISO 9001-keurmerk is opgezet in samenwerking met een onafhankelijk certificeringsinstituut om patiënten en cliënten betrouwbare en optimale kwaliteit van medische zorg te waarborgen. Met het keurmerk is en blijft de kwaliteit van klinieken op een hoog peil staan.

Klinieken met een ISO 9001-keurmerk voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen en staan garant voor een optimale behandeling in een vriendelijke en persoonlijke omgeving. De service in de klinieken is aangenamer dan in een regulier ziekenhuis en daarbij is er volop aandacht voor de mens achter de patiënt. International Vision Centers streeft naar het verlenen van hoogwaardige zorg en stelt uw veiligheid voorop.

Kwaliteit van het gehele zorgproces

Klinieken met het ISO 9001 keurmerk voldoen aan de strengste eisen van professionaliteit en kwaliteit. Deze eisen komen overeen met de eisen die gelden voor onder andere ziekenhuizen. Met het keurmerk wordt het hele proces van zorgverlening bewaakt en continu verbeterd. Hiermee staat dus de zorg voor u centraal. De ervaring van onze specialisten gecombineerd met onze inspanningen die leiden tot het behalen van het ISO 9001-keurmerk bieden voor u de beste garantie voor een geslaagde behandeling in de kliniek van International Vision Centers.