Risico's

De risico’s van een ooglaserbehandeling

Alhoewel zich bij een ooglaserbehandeling zelden complicaties voordoen, blijft het een medische ingreep die risico’s met zich meebrengt, zoals bijvoorbeeld infecties. Van welke symptomen kunt u eventueel last krijgen?

  • Droge ogen;
    Dit ongemak verdwijnt in de meeste gevallen na maximaal enkele maanden en is goed te behandelen. Bij ReLex Smile is er niet of nauwelijks meer sprake van droogte door de ooglaserbehandeling.
  • Complicaties met het flapje, dat bij een LASIK-operatie wordt gemaakt;
    Deze complicaties zijn uiterst zeldzaam en treden meestal op in combinatie met ernstigere ongelukken. Succesvolle behandeling is in deze situaties zeer goed mogelijk.
  • Overcorrectie of ondercorrectie (voor korte of langere tijd);
    Dit kan na langere tijd eventueel aanleiding zijn voor een aanvullende correctie.

Vragen over de risico’s?

Voor het beantwoorden van uw persoonlijke vragen nodigen wij u uit voor onze gratis en vrijblijvende informatiebijeenkomsten bij International Vision Centers Amsterdam of Nijmegen. Hier staan wij u ook graag persoonlijk te woord! Óf maak een afspraak voor een uitgebreid vooronderzoek en persoonlijk advies in Amsterdam of Nijmegen. Wij beoordelen dan of uw ogen geschikt zijn om gecorrigeerd te worden door middel van een ooglaserbehandeling.