Oogkliniek Amsterdam

Ooglaseren in Amsterdam

International Vision Centers beschikt over een eigen oogkliniek in Amsterdam waar de patiënten worden behandeld.

Daarnaast worden door tussenpersonen uit binnen- en buitenland geinteresseerden naar International Vision Centers (IVC) doorverwezen om zich in de kliniek van IVC te laten behandelen. Zij doen dit vanwege de hoge en constante kwaliteit van ooglaserbehandelingen uitgevoerd bij IVC.

Onze oogkliniek in Amsterdam beschikt over de meest moderne behandelkamers voor ooglaserbehandelingen. Een ooglaserbehandeling is een medische ingreep, daarom moet deze uitgevoerd worden onder de meest ideale omstandigheden.

De behandelkamers in de oogkliniek van International Vision Centers zijn uitgerust met het modernste luchtbehandelingssysteem, voor een hygiëne op het hoogst mogelijke niveau. Niet alleen de behandelkamers zelf voldoen aan de strengste eisen, dit geldt vanzelfsprekend ook voor onze apparatuur en behandelmethoden.

International Vision Centers volgt altijd alle ontwikkelingen op gebied van ooglaseren op de voet. Deze internationale expertise leidt ertoe dat IVC in Nederland steevast voorop loopt bij de invoering van nieuwe methodes en technieken.

International Vision Centers introduceert als eerste kliniek in Nederland de 3e generatie ooglaseren: RelEx SMILE. Bij deze methode wordt er geen flapje meer gemaakt. In 2005 hebben de oogartsen van IVC bovendien als eerste de FemtoLASIK behandelmethode naar Nederland gehaald. Intussen is dit de meest uitgevoerde methode voor ooglaseren in Nederland.

Contactgegevens

Arent Janszoon Ernststraat 865
1082 LN Amsterdam
Tel.: 020 44 22 666


Contactformulier