De risico’s van een ooglaserbehandeling

Alhoewel zich bij een ooglaserbehandeling zelden complicaties voordoen, blijft het een medische ingreep die risico’s met zich meebrengt, zoals bijvoorbeeld infecties.
Van welke symptomen kunt u eventueel last krijgen?

  • Droge ogen (dit verdwijnt in de meeste gevallen na 3 tot maanden en is goed te behandelen)
  • Complicaties met het flapje, dat bij een LASIK-operatie wordt gemaakt. Deze complicaties zijn zeer zeldzaam en treden meestal op in combinatie met ernstigere ongelukken. Succesvolle behandeling is in deze situaties zeer goed mogelijk.
  • Voor korte of langere tijd kan er een over-, resp. ondercorrectie overblijven. Dit kan later aanleiding zijn voor een aanvullende correctie.

Vragen over de risico’s?

Voor het beantwoorden van uw persoonlijke vragen nodigen wij u uit voor onze gratis en vrijblijvende informatiebijeenkomsten bij International Vision Centers Amsterdam of Nijmegen. Hier staan wij u ook graag persoonlijk te woord, of maak een afspraak voor een uitgebreid vooronderzoek en persoonlijk advies in Amsterdam of Nijmegen. Wij beoordelen dan of uw ogen geschikt zijn om gecorrigeerd te worden door middel van een ooglaserbehandeling.

Het voornemen om een ooglaserbehandeling te ondergaan, hoeft niet op financiële gronden stranden. Daarom hebben wij voor u een gunstige financieringsmogelijkheid gearrangeerd.