Ervaren specialisten bij International Vision CentersSpecialisten

De internationaal bekende specialist op gebied van refractiechirurgie prof. dr. Bozkurt Sener heeft tijdens zijn loopbaan ervaring opgebouwd met meer dan 70.000 ooglaserbehandelingen. Dr. Sener is medisch adviseur bij International Vision Centers, hij stelt samen met behandelend oogarts dr. Wolter uw behandelplan op.

Oogarts Otto Wolter, is één van de meest vooraanstaande ooglaserchirurgen van Nederland. Dr. Wolter is opgeleid aan het Universitair Medisch Centrum St. Radboud Nijmegen, en maakte als een van de eerste artsen de overstap naar de Femto LASIK en de ReLEx SMILE behandeling. Hij heeft inmiddels meer dan 30.000 ooglaserbehandelingen uitgevoerd.
Dokter Wolter is geregistreerd refractiechirurg.

Internationaal vermaarde specialisten

Oogarts Dr. Otto Wolter is ingeschreven in het BIG-register, en is onder andere lid van het Nederlands Oogheelkundig Genootschap (NOG) en het Nederlands Genootschap Refractie Chirurgie (NGRC). Ook is hij vooraanstaand refractiechirurg bij de Nederlandse Intra-Oculaire Implant Club (NIOIC).
Otto Wolter is geregistreerd refractiechirurg.

Prof. dr. Bozkurt Sener behoort wereldwijd tot de meest ervaren specialisten op het gebied van LASIK en ReLEx SMILE chirurgie. Hij is tevens vooraanstaand onderzoeker bij de universiteit van Istanbul. Prof. dr. Bozkurt Sener is een in Turkije geregistreerde oogarts en refractiechirurg. Dokter Sener adviseert bij het opstellen van behandelplannen van International Vision Centers.