Ervaren specialisten bij International Vision CentersSpecialisten

De internationaal bekende specialist op gebied van refractiechirurgie prof. dr. Bozkurt Sener heeft tijdens zijn loopbaan ervaring opgebouwd met meer dan 60.000 ooglaserbehandelingen.

Onze andere ooglaserspecialist, oogarts Otto Wolter, is één van de meest vooraanstaande ooglaserchirurgen van Nederland. Dr. Wolter is opgeleid aan het Universitair Medisch Centrum St. Radboud Nijmegen, en maakte als een van de eerste artsen de overstap naar de Femto LASIK behandeling.

Internationaal vermaarde specialisten

De specialisten van International Vision Centers zijn gediplomeerde en ervaren specialisten.

Oogarts Dr. Otto Wolter is ingeschreven in het BIG-register, en is onder andere lid van het Nederlands Oogheelkundig Genootschap (NOG) en het Nederlands Genootschap Refractie Chirurgie (NGRC). Ook is hij vooraanstaand refractiechirurg bij de Nederlandse Intra-Oculaire Implant Club (NIOIC).

Prof. dr. Bozkurt Sener behoort wereldwijd tot de meest ervaren specialisten op het gebied van LASIK chirurgie. Hij is tevens vooraanstaand onderzoeker bij de universiteit van Istanbul. Prof. dr. Bozkurt Sener is een in Turkije geregistreerde oogarts en refractiechirurg.