Afspraak maken
1 september 2016

 

Heb je voor je werk veel voordeel van je ooglaserbehandeling, zoals visagie en reizen naar het buitenland?

6 vragen aan Chelsey Weimar over haar ooglaserbehandeling

 

Er zijn veel voordelen voor m’n werk van het ooglaseren. Ik heb altijd last gehad van m’n ogen als ik de visagie gedaan werd, en door het vele reizen ben je vaak moe en werken tot in de late uurtjes en weer vroeg op waarbij ik dus in de ochtend veel last had om mijn lenzen in te doen en nu is dat natuurlijk niet meer nodig, en ik merk ook dat ik minder moe ben omdat mijn ogen niet meer geïrriteerd zijn. Ik had de afgelopen maanden zelfs zo erg last van m’n lenzen dat ik een paar keer de auto aan de kant van de weg moest zetten omdat ik te veel last had en bijna niet meer verder kon rijden.

 

Zijn er veel andere modellen om je heen die hun ogen hebben laten laseren of het idee hebben om het te laten doen?

Ik heb wel wat meiden gesproken erover toen ik aan het rondvragen was wie er ervaring hebben met ooglaseren omdat ik heel erg bang was, maar nergens voor nodig geweest het is zo voorbij en je voelt er niets van!

Is het in de modellen wereld belangrijk of handig een goede visus te hebben?

Het is handig en belangrijk in de modellenwereld, je bent veel aan het reizen en je moet goed om je heen kijken, ook moet je er verzorgd uitzien, en als je rode ogen hebt van de irritatie van de lens bijvoorbeeld is dat niet handig.

Hoe heb je de dag van de behandeling ervaren? Was je erg zenuwachtig?

Ik was heel erg zenuwachtig, ik heb een kalmeringspilletje gekregen ook, iedereen in de kliniek was onwijs aardig en behulpzaam en zeiden al dat het erg mee zou vallen en ik er niets van zal merken en dat was ook zo inderdaad!

En, we zijn natuurlijk heel benieuwd, zou je achteraf de ooglaserbehandeling eerder hebben willen ondergaan?

Ik zou zeker het eerder hebben willen ondergaan, ik heb echt een aantal jaar gewacht omdat ik toch echt heel angstig was. Maar ik zou het wel van de daken willen schreeuwen nu dat niemand bang hoeft te zijn en ik raad het aan zo snel mogelijk een afspraak te maken want het is het beste wat mij is overkomen, je hebt geen last, het is zo voorbij en je hebt er levenslang plezier van!

 

Zou je het anderen aanraden en zou je hun nog tips willen geven?

Chelsey Weimar ooglaserbehandeling, bril weggooien foto

 

Ik zou een afspraak maken bij de kliniek voor een test om te kijken of je geschikt bent om te laseren en om al je vragen over de behandeling te kunnen stellen die je maar wilt stellen, zodat je een beter en rustiger gevoel krijgt. Dat heeft mij heel erg geholpen.