Cosmetische behandelingen anno nu

Geplaatst op

Cosmetische behandelingen bij de tandarts en in cosmetische klinieken zijn steeds populairder geworden in de afgelopen jaren. Deze behandelingen worden gebruikt om het uiterlijk van de tanden en de algehele uitstraling van het gezicht te verbeteren. Hieronder worden enkele van de meest voorkomende cosmetische tandheelkundige behandelingen beschreven die zowel bij de tandarts als in cosmetische klinieken worden uitgevoerd.

Tanden bleken voor een mooie smile

Een van de meest populaire behandelingen is tanden bleken. Deze behandeling wordt gebruikt om tanden witter te maken en de glimlach te verbeteren.Tanden bleken kan worden gedaan door de tandarts of in een cosmetische kliniek. De tandarts kan een bleekmiddel aanbrengen op de tanden en deze vervolgens blootstellen aan een speciale lamp om de bleekwerking te versterken. In de cosmetische kliniek kunnen patiënten bleekmiddel mee naar huis nemen en het zelf thuis gebruiken. Tandarts Amsterdam helpt je graag verder. 

Facings laten zetten

Een andere veel voorkomende behandeling is het plaatsen van facings. Dit zijn laagjes porselein of composiet die op de voorkant van de tanden worden geplaatst om de vorm, grootte of kleur te veranderen. Dit is een uitstekende optie voor mensen met scheve of verkleurde tanden die niet kunnen worden opgelost met bleken. De behandeling kan worden gedaan bij de tandarts of in de cosmetische kliniek.

Laat een nieuwe kies implanteren

Tandimplantaten zijn ook een populaire cosmetische tandheelkundige behandeling. Dit is een permanente oplossing voor het vervangen van één of meer ontbrekende tanden. Het implantaat wordt in de kaak geplaatst en daarop wordt een kroon of brug bevestigd. De behandeling wordt meestal uitgevoerd door een tandarts of een kaakchirurg.

Niet-dentale cosmetische behandelingen

Naast de genoemde behandelingen zijn er ook nog andere cosmetische behandelingen die kunnen worden uitgevoerd cosmetische kliniek. Deze klinieken bieden vaak ook niet-chirurgische cosmetische behandelingen, zoals fillers en botox. Deze behandelingen worden gebruikt om rimpels en fijne lijntjes te verminderen en de algehele uitstraling van het gezicht te verbeteren. Deze behandelingen worden uitgevoerd door een cosmetisch arts en niet door een tandarts.

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site nemen we graag met je door wat je kunt doen om een geweldige look te creëren en zorgen dat je precies ziet wat je wilt zien. Lees meer over oogzorg en brillen. Dat is superinteressant!

Contactgegevens

Via info @ internationalvisioncenters.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden