Afspraak maken
15 augustus 2012

In de zomermaanden heeft International Vision Centers een actie op de Intralase Femto Lasik behandeling. Om deze nieuwste geavanceerde methode onder de aandacht te brengen bij geïnteresseerden, liggen de kosten momenteel net zo hoog als een standaard Lasik en een Lasek of PRK behandeling. Door in de maand augustus een Medisch vooronderzoek in te plannen en zich voor eind september te laten behandelen, kunnen mensen hier nog gebruik van maken. Na 31 augustus zal de prijs weer omhoog gaan.

Veiligheid

De Intralase ingreep gebeurt zonder mesje en neemt daarbij alle risico’s van het mesje weg. De oogarts kent voor de behandeling meer zekerheid van de vorm, dikte, afmetingen en kenmerken van de flap. Dit in tegenstelling tot de flap met het microkeratoom, waarbij de oogarts pas achteraf weet hoe de flap er exact uitziet.

Ook is de kans op droge ogen kleiner. Daarnaast zorgt het eenmalig gebruik van instrumenten bij deze techniek voor een veiliger ingreep met minder kans op problemen. Uiteindelijk leidt dit alles tot een lager percentage herbehandelingen of eventuele complicaties.

Resultaat

Bij mensen die hogere sterktes en sterke krommingen hebben, biedt de Intralase meer mogelijkheden. Tevens zijn er meer mogelijkheden voor mensen met hogere afwijkingen of een dunner hoornvlies die voorheen niet behandeld konden worden. De resultaten zijn nog optimaler, doordat de flap gepersonaliseerd is en er een kleiner risico is op plooitjes en verschuivingen in de flap.

Wilt u gebruik maken van de korting?

Als u interesse heeft in een Intralase Femto Lasik behandeling, dan kunt u nog in de maand augustus terecht voor een Medisch Vooronderzoek. Hierbij wordt middels onderzoek en diverse geavanceerde metingen vastgesteld of uw ogen geschikt zijn voor een laserbehandeling. Om vervolgens van de actie gebruik te kunnen maken, zal de behandeling voor eind september 2012 plaats moeten vinden.

Ja, ik meld me aan!

Update: De zomeractie is inmiddels niet meer geldig. U kunt gebruik maken van onze nieuwe aanbieding door een afspraak te maken, of te bellen met vestiging Amsterdam: 020 – 44 22 666 of vestiging Nijmegen: 024-3447248.