Afspraak maken

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Geavanceerde behandelingen met excimer laser

Bij International Vision Centers staat de veiligheid van uw ogen ten allen tijde voorop. Daarom werken we met de nieuwste en meeste innovatieve apparatuur. Zo waarborgen we de gezondheid van uw ogen en kunnen we de ooglaserbehandeling met de grootste nauwkeurigheid uitvoeren.

Technolas 217

Onze oogkliniek beschikte in 2010 als eerste centrum in Europa over de nieuwste Technolas 217 P excimer laser. Dit geavanceerde apparaat heeft vele voordelen ten opzichte van reguliere laserapparatuur. Technolas staat dan ook bekend als een van de meest innovatieve ondernemingen op het gebied van ontwikkeling en research. De excimer laser kent veel voordelige eigenschappen.[/vc_column_text][vc_column_text]

 • Multidimensionale eye tracker
  De laser doet wat een oogarts nooit zelf zou kunnen: hij bewaakt de positie van uw ogen en volgt daarbij met miljoenen impulsen iedere trilling in het oog. Mocht de beweging van uw ogen te groot zijn, dan stopt de excimer laser de behandeling tijdelijk en gaat de laser daarna weer verder waar hij gebleven was. Zo wordt de behandeling altijd perfect en computergestuurd uitgevoerd.
 • Iris herkenning
  De apparatuur herkent uw iris, waardoor hij altijd de juiste gegevens aan uw oog koppelt. Uw iris is net als uw vingerafdruk uniek, dus het is onmogelijk om informatie te verwisselen. De excimer laser registreert tijdens de behandeling kleine veranderingen in de stand van de ogen en corrigeert hierop.
 • PTA – Personalised Treatment Advanced
  De Technolas 217P is uitgerust met de nieuwste generatie software met betrekking tot gepersonaliseerd behandelen. Hierdoor kan de excimer laser zeer precies handelen en neemt de voorspelbaarheid van de behandeling toe.
 • Ingebouwde hoornvliesdikte meter
  De ingebouwde hoornvliesdikte meter registreert het precieze verloop van de behandeling. Zo kan de veiligheid van uw ogen constant worden gewaarborgd gedurende de behandeling. Bovendien heeft de oogarts alle benodigde informatie steeds direct paraat.

[/vc_column_text][vc_cta h2=”” style=”outline” color=”purple” add_button=”bottom” btn_title=”Bekijk onze behandelingen” btn_style=”classic” btn_color=”purple” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.internationalvisioncenters.nl%2Fbehandeling%2F||”]Overweegt u een ooglaserbehandeling? Laat uzelf dan goed informeren over de verschillende mogelijkheden.[/vc_cta][/vc_column][/vc_row]