Afspraak maken
11 november 2012

International Vision Centers verschijnt in het RTL programma LifestyleXperience! Zondag 11 november op RTL 4 om 14:20 uur en Zaterdag 17 november op RTL 5 om 13:25 uur vertelt Richard Kievitsbosch alles over de Intralase LASIK methode aan presentatrice Anouk van Schie.

Bij de Intralase LASIK methode wordt het eerste deel van de LASIK behandeling – het creëren van het flapje – uitgevoerd met behulp van een Intralase Femtosecond laser, terwijl dit bij een reguliere LASIK behandeling nog met een chirurgisch mesje gebeurt.

De laser creëert met uiterste precisie en zeer hoge snelheid. In slechts 10 seconden kunnen de oogartsen met de Intralae FemtoSecond Laser een perfect flapje creëren.

Complicaties tijdens de behandeling zijn zo goed als uitgesloten: Intralase LASIK zet een nieuwe standaard voor veiligheid en nauwkeurigheid. Doordat de behandeling volledig computergestuurd wordt uitgevoerd is een maximale controle en mate van nauwkeurigheid bereikt die voordien onmogelijk was.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Intralase LASIK behandeling? Via onderstaand formulier kunt u meer informatie aanvragen. Bent u benieuwd of de Intralase LASIK behandeling geschikt is voor u? Maak een afspraak voor een vooronderzoek via het menu rechts.

Uw voor- en achternaam *

Uw email *

Adres *

Postcode *

Plaatsnaam *

Telefoonnummer *

Info over
AlgemeenSMILEFemtoLASIKLASIKSupracorLASEKPRKWavefront

Info ontvangen per
PostEmail

Opmerkingen

[recaptcha]