Afspraak maken
10 juli 2013

Om voor bepaalde beroepsgroepen zoals de politie, brandweer, piloten, marechaussee of het leger te kunnen werken, moet u gezond zijn. Een onderdeel van de medische keuring is een oogonderzoek. Hierbij wordt de visus bepaald, ondergaat u een kleurentest en wordt het gezichtsveld bepaald.

Aangezien de beide ogen met en zonder hulpmiddelen (bril of contactlenzen) aan bepaalde eisen moeten voldoen, is een ooglasercorrectie het middel om dit deel van de keuring in ieder geval goed te doorlopen.

Daarnaast hebben bepaalde beroepsgroepen te maken met geweld. Bij International Vision Centers kijken we allereerst of de Intralase Femto Lasik methode mogelijk is. Dit is de meest veilige methode met de beste resultaten. Het flapje wordt hierbij met een laserapparaat gemaakt, waardoor het flapje volledig herstelt en niet meer los kan laten. Kan de Intralase Femto Lasik niet, dan zullen we uitwijken naar de Lasek/ PRK.

Kom gerust een keer langs bij International Vision Centers voor een Medisch Vooronderzoek. Zo kunnen we vaststellen of een laserbehandeling mogelijk is en met welke methode.

Vele mensen in de specifieke beroepsgroepen zijn u voorgegaan, zoals:

bedrijven