Afspraak maken
12 april 2012

Winnaar ooglaserbehandelingJe droomt ervan om door het leven te gaan zonder bril of lenzen. Geen gedoe meer om in je ochtendritueel te zoeken naar je bril of om je lenzen in te doen. Daniel Hoogeboom werd door zijn vader zo enthousiast gemaakt, dat hij besloot ook zelf een ooglasercorrectie te ondergaan. Tot zijn grote verrassing bleek hij ook nog eens winnaar te zijn van een gratis ooglaserbehandeling.

‘Mijn vader had zijn ogen afgelopen maand laten behandelen. Hij was enorm blij, waardoor ik dacht “dat wil ik ook!” Ik hoopte natuurlijk dat ik allereerst geschikt was voor een behandeling. Dit bleek het geval, dus door naar de volgende stap!’.

‘In het achterdeel van de kliniek bleek een enorm uitgebreide operatiekamer te zijn. Dat realiseer je je helemaal niet tijdens de eerste oogmeting en onderzoeken. De behandeling zelf ging soepel. Stapsgewijs word je meegenomen in de behandeling. Dat voelt erg prettig, er is continu iemand bij je.’

‘De dag na de behandeling gaat er letterlijk een wereld voor je open. Ik ben er erg blij mee, dit had ik nog veel eerder moeten doen. Met de eerste nacontrole vertelde Coby Kievitsbosch dat ik de behandeling had gewonnen. Te gek!’

‘Ik heb er geen moment spijt van gehad. Heerlijk om door het leven te gaan zonder die bril of lenzen.’

Iedere maand geeft International Vision Centers een gratis ooglaserbehandeling weg. Wilt u ook af van uw bril of lenzen? Aan de hand van een Medisch Vooronderzoek kijken wij of u geschikt bent voor een ooglasercorrectie. Vul hier uw gegevens in en maak direct kans op een gratis ooglaserbehandeling!

Lees het verhaal van Daniel ook op ooglasertrefpunt.