Afspraak maken
5 december 2011

Dag ouderdomsverziendheid

International Vision Centers heeft als een van de eersten in Nederland een nieuwe manier om ouderdomsverziendheid te behandelen. Het gaat om de Supracor ooglaserbehandeling. Na deze behandeling kunt u uw bril en lenzen voorgoed gedag zeggen.

Femto Lasik methode en Supracor

De Supracor methode is in feite een aanvulling op de Femto Second – LASIK methode. De methode is zowel geschikt voor mensen met diverse vormen van ouderdomsverziendheid als mensen met verziendheid. Zelfs als men al eerder een LASIK behandeling heeft ondergaan. Met deze methode is het mogelijk is om afwijkingen in zowel het dichtbij-, centraal- en veraf zicht te corrigeren.

Klinieken Amsterdam en Nijmegen

De Supracor Excimer laser is uitgerust met de vooraanstaande Advanced Control Eyetracking (ACE) technologie. Hiermee worden alle bewegingen van het oog, de rotatie en de vergroting/verkleining van de pupil waargenomen, waarop de laser precies wordt afgesteld. Het is hierdoor een van de veiligste behandelingsmethodes. Kom eens langs in één van onze ooglaser kliniek in Amsterdam of Nijmegen tijdens een informatiebijeenkomst of een kennismaking om meer te weten te komen over deze methode. Een vooronderzoek is geheel gratis!