Afspraak maken
5 december 2011

Er is een nieuwe manier om ouderdomsverziendheid te behandelen. Voorheen was men aangewezen op een leesbril, maar de nieuwe Supracor ooglaserbehandeling is de eerste permanente oplossing. International Vision Centers biedt deze nieuwe behandeling als een van de eerste klinieken in Nederland. Medeontwikkelaar Dr Jean-Jacques Chaubard noemde de nieuwe methode de belangrijkste LASIK ontwikkeling in 8 jaar tijd.

Supracor behandeling verbetering van Lasik – Voor wie?

De Supracor behandeling is in feite een verbetering van de populaire LASIK methode en wordt toegepast met de TECHNOLAS Excimer laser 217P. De methode is nu beschikbaar voor mensen met verziendheid in combinatie met ouderdomsverziendheid. Binnenkort kan de methode ook worden toegepast bij mensen met bijziendheid in combinatie met een leesbril.  Zelfs als ze al eerder een LASIK behandeling hebben ondergaan. Het grote verschil met de LASIK is dat de Supracor verschillende oogafwijkingen tegelijkertijd kan behandelen. Het is mogelijk om afwijkingen in zowel het dichtbij-, centraal- en veraf zicht te corrigeren. De methode vervangt dus in één keer de verschillende brillen voor verschillende zichtafstanden.

Veiligste ooglaserbehandeling

De Technolas 217P Excimer laser voor Supracor is uitgerust met de vooraanstaande Advanced Control Eyetracking (ACE) technologie. Hiermee worden alle bewegingen van het oog, de rotatie en de vergroting/verkleining van de pupil waargenomen, waarop de laser precies wordt afgesteld. De kansen op fouten zijn hierdoor te verwaarlozen. De hele behandeling duurt overigens maar een paar minuten. Klik hier voor meer informatie over de nieuwe Supracor Femto Second Lasik ooglaserbehandeling.

Kwaliteitskeurmerk ooglaseren

Ondanks dat de Supracor nog maar een paar maanden geleden het CE keurmerk ontving, is de nieuwe methode nu al een succes te noemen. Het wachten is op de eerste reacties vanuit Nederland. Bij International Vision Centers is deze nieuwe methode zeer populair en wordt deze al volop toegepast. De resultaten zijn verbluffend. Neems eens vrijblijvend contact op voor meer informatie.