Afspraak maken
27 november 2013

De allernieuwste ooglaserbehandeling nu ook in Nederland

International Vision Centers introduceert wederom als allereerste een volledig nieuwe ooglasermethode in Nederland! In 2005 introduceerden de specialisten van International Vision Centers al als eerste de FemtoLASIK methode in Nederland, een methode waarin International Vision Centers nog steeds toonaangevend is. Deze eerdere primeur wordt nu geëvenaard door de revolutionaire methode ‘ReLEx SMILE’ van Zeiss. Deze allernieuwste methode wordt wederom geïntroduceerd door de specialisten van International Vision Centers, dr. Bozkurt Sener en drs. Otto Wolter.

ReLEx SMILE: ooglaseren zónder ‘flapje’

Met de nieuwste ReLEx SMILE behandelingsmethode van Zeiss is het mogelijk om oogafwijkingen te corrigeren, zónder dat er een flapje gemaakt hoeft te worden. Dit betekent dat de ingreep minder belastend is voor het oog. Er wordt een laser gebruikt binnen het intacte hoornvlies, om een dun stukje weefsel te creëren in de vorm van een lens. Dit dunne stukje weefsel wordt vervolgens onder het hoornvlies vandaan gehaald, door een opening van minder dan 4 millimeter. Deze opening is maar liefst 80% kleiner dan die met de eerdere FemtoSecond behandeling.

De belangrijkste voordelen van ReLEx SMILE op een rijtje

  • Omdat de behandeling uitgevoerd wordt zonder een flapje te maken, zorgt deze ook voor een geringer risico op infecties en een snellere heling.
  • De volledige correctie van de refractieafwijking wordt gerealiseerd door de tweede (‘FemtoSecond’) laser. Deze unieke lasercorrectieprocedure garandeert maximale precisie!
  • Kortere behandeltijd omdat tijdens de behandeling niet van apparatuur hoeft te worden gewisseld.
  • Vrijwel geen last van droge ogen.
  • Vrijwel geen last van pijn na de behandeling

Komt u in aanmerking voor een ReLEx SMILE ooglaserbehandeling?

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een ooglaserbehandeling? Tijdens een vooronderzoek kunnen wij aan de hand van metingen en onderzoeken zien of uw ogen geschikt zijn voor een ooglaserbehandeling en zo ja, welke methode daar het beste bij past. Hiervoor kunt u altijd een afspraak maken bij onze kliniek of een info-avond bijwonen in Amsterdam of Nijmegen.