Afspraak maken

De kliniek van International Vision Centers – Worldeye is gelegen in Amsterdam aan de Boelelaan 1065. Op deze locatie vindt het ooglaseren plaats. Voor alle stappen voor en na de behandeling, zoals informatieavonden, intake gesprekken en nacontroles kunt u naast Amsterdam ook terecht in onze vestigingen in Nijmegen en Düsseldorf.

Kom langs voor informatie over ooglaseren in Amsterdam

International Vision Centers – Worldeye organiseert diverse informatie avonden in de kliniek in Amsterdam. Op een informatie avond wordt u vrijblijvend en kosteloos geïnformeerd over de mogelijkheden op het gebied van Ooglaseren. Aan het einde van de avond bestaat de mogelijkheid om te controleren of u geschikt bent voor ooglaseren. Daarnaast doet u op een informatie avond een indruk op van onze oogkliniek in Amsterdam.

Informatie Avond AmsterdamAanmelden voor Informatie Bijeenkomst
Google Maps Icon Amsterdam Plan uw Route naar onze kliniek in Amsterdam

Bereikbaarheid in Amsterdam

Onze oogkliniek bevindt zich in Amsterdam Zuid, nabij de A10 Ring Amsterdam en is goed te bereiken vanaf zowel de afslag s108 Buitenveldert als s109 nabij de RAI. De kliniek ligt centraal en is snel bereikbaar vanaf de A4 en A9 door bij knooppunt Badhoevedorp de borden ‘Amsterdam’ te volgen, of vanaf de A2 via knooppunt Amstel-Zaanstad door richting Ring Amsterdam A10 Zuid te rijden.

de Boelelaan 1065

1082 SB Amsterdam
Tel.: 020 – 44 22 666

Moderne Kliniek

In onze ooglaserkliniek in Amsterdam staat de meest geavanceerde apparatuur op het gebied van ooglaseren, waarmee wij de beste en veiligste ooglaserbehandelingen kunnen uitvoeren. Met de in 2017 geplaatste ZEISS MEL 90 Excimer Laser kan de ooglaserbehandeling tot in zeer klein detail worden afgesteld op het hoornvlies van de patiënt. Daarnaast maakt onze Visumax FemtoSecond ooglaser het mogelijk om de behandeling uit te voeren zonder het maken van een flapje. Hierdoor is ooglaseren zonder mesje bij ons mogelijk en wordt de kans op complicaties minimaal.

Routeplanning vanaf Utrecht.