Afspraak maken

U heeft de keuze. We kunnen u behandelen met de SMILE methodeFemtoLasik of PRK/Lasek
Boek hieronder een quick-scan, dan kunnen wij u een persoonlijk advies geven.

Boek een quick-scan

Voor- en achternaam *

Emailadres *

Telefoonnummer *

Ik wil een afspraak maken in
AmsterdamNijmegen

Opmerkingen

Wat vonden anderen?

Datum: 26-04-2016
Auteur: Marleen Stegeman
Behandeling: Relex Smile

Na jarenlang dubben over wel-of-niet laseren, werd ik door een kennis geattendeerd op Relex Smile via IVC. Iets duurder, maar een nauwkeuriger resultaat en sneller herstel. Zeker bij een grote afwijking; ik had -7 en -5,5 met daarbij een cylinder van -2 en -1. Ik was een bril- en harde lenzendrager sinds mijn 8e jaar. Ik ben onderzocht via IVC Nijmegen en behandeld bij IVC Amsterdam. Uiterst vriendelijk, nauwkeurig, professioneel en vooral eerlijk benaderd. Chapeau voor dit team!

Natuurlijk vonk ook ik het erg spannend (lees eng) om de uiteindelijke behandeling te ondergaan. Maar door goed te luisteren naar de instructies van het team, wist ik mij te concentreren en was de behandeling erg snel voorbij. En het resultaat is er echt naar. Ik heb met beide ogen zicht van 120%. Ik zag direct scherp en heb in de beginweken veel water gedruppeld, omdat dit voor mij comfortabeler aanvoelde.

Ik heb geen last meer van een bril met sterke glazen, een stofje achter de lens, wind op het strand,”s nachts de wekker niet te kunnen lezen, …, …, etc. Voor mij is er een droom uitgekomen!

Lees meer op Ooglasertrefpunt