Afspraak maken

Nauwkeurig

Voor een goed resultaat is niet alleen de behandeling belangrijk: alle stappen van intake tot en met de controles na de behandeling worden zeer nauwgezet en volgens vaste protocollen uitgevoerd.

Daarnaast heeft het type ooglaserbehandeling dat wordt uitgevoerd grote invloed op de nauwkeurigheid en voorspelbaarheid van het te verwachten resultaat.

Daarom heeft International Vision Centers zich gespecialiseerd in de modernste technieken voor ooglaseren: ReLEx SMILE en FemtoSecond LASIK. Ons medisch team voert deze behandeling al uit sinds 2005 en was hiermee de eerste in Nederland!

Voorspelbaarheid

U wordt voor de behandeling uitgebreid geïnformeerd over de verwachtingen van de artsen met betrekking tot het te behalen resultaat.

Daarmee weet u vooraf wat u mag verwachten van de behandeling.

Herbehandelingen

Een oogarts kan niet met 100% zekerheid vooraf voorspellen wat het eindresultaat zal zijn. Af en toe voldoet de behandeling niet volledig aan de verwachtingen en wordt in overleg met de arts besloten nog een kleine correctie uit te voeren: een herbehandeling.

De ervaring van het medisch team en de toepassing van de modernste technieken en apparatuur zorgen ervoor dat International Vision Centers een zeer laag percentage herbehandelingen kent: dit percentage ligt onder 1%.