Afspraak maken

International Vision Centers – Worldeye beschikt over de modernste ooglaserapparatuur. Deze apparatuur maakt het mogelijk de ooglaserbehandelingen met de hoogste mate van nauwkeurigheid uit te voeren.

MEL®90

De ooglaserbehandeling wordt uitgevoerd op onze MEL®90 excimerlaser van ZEISS.

ZEISS is één der meest vooraanstaande ondernemingen op gebied van ontwikkeling en research.

De belangrijkste eigenschappen van de MEL®90 laser zijn:

  • Multidimensionale Eye Tracker: deze voorziening “bewaakt” de positie van uw ogen tijdens de ooglaserbehandeling. Als uw oog tijdens de behandeling een beetje beweegt zorgt deze voorziening ervoor dat de laser de bewegingen herkent en altijd de perfecte behandeling uitvoert.
  • Iris herkenning: de laser herkent het oog waardoor altijd de juiste gegevens voorhanden zijn. Verwisseling is uitgesloten omdat uw iris vergelijkbaar is met uw vingerafdruk. Tijdens de behandeling herkent de laser via de irisherkenning kleine veranderingen in de stand van de ogen en corrigeert hierop.
  • iTrace: de MEL®90 beschikt over de nieuwste generatie software voor gepersonaliseerd behandelen. Hierdoor is de voorspelbaarheid van de behandeling verder toegenomen.
  • Ingebouwde hoornvliesdikte meter: tijdens de behandeling registreert de ingebouwde hoornvliesdikte meter precies het verloop van de behandeling. De apparatuur bewaakt zo uw veiligheid tijdens de behandeling en voorziet de oogarts van alle informatie om de veiligheid en nauwkeurigheid tijdens de behandeling te garanderen.

Visumax Femtosecond Laser van ZEISS

Als eerste kliniek in Nederland beschikt IVC – Worldeye over de zeer geavanceerde Visumax Femtosecond laser van ZEISS.

Door middel van deze laser kan de ReLex SMILE behandeling worden uitgevoerd: de meest veilige methode voor ooglaseren.

De Visumax laser is een 500 kHz laser, daarmee de snelste femtosecond laser die momenteel beschikbaar is. Deze laser vormt binnen 15 seconden een perfect flapje bij een femto-lasik behandeling. Het vormen van een lenticule het lensje in het hoornvlies) bij de ReLex SMILE behandeling duurt slechts 25 seconden.

Door toepassing van de Visumax FemtoSecond laser is ooglaseren vele malen nauwkeuriger geworden en is uw veiligheid maximaal gewaarborgd.

Onderhoud

Alle apparatuur van International Vision Centers – Worldeye wordt door de fabrikanten onderhouden op basis van onderhoudscontracten. De apparatuur verkeert daarmee altijd in de meest perfecte staat.