Afspraak maken

International Vision Centers – Vestiging Nijmegen

In Nijmegen beschikt International Vision Centers Ooglaseren over een vestiging waar alle stappen vóór een ooglaserbehandeling en ná de ooglaserbehandeling kunnen worden uitgevoerd. U kunt in Nijmegen terecht voor:

  • De intake voor het ooglaseren
  • Informatieavonden
  • Medische controles als voorbereiding op de ooglaserbehandeling
  • De controles na de ooglaser behandeling

Alleen voor de ooglaserbehandeling zelf en voor de controle op de dag na de behandeling komt u in onze kliniek in Amsterdam. International Vision Centers helpt u dus om het traject van de ooglaserbehandeling zo eenvoudig mogelijk te doorlopen.

Uw veiligheid voorop

Bij ooglaseren in Nijmegen staat uw welzijn voorop. Onze klinieken voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen, waardoor u zich geen enkele zorgen hoeft te maken. Omdat uw ogen een kostbaar bezit zijn, verloopt een behandeling via een zorgvuldig ontwikkeld driestappenplan om de kans op complicaties zo veel mogelijk te reduceren. Wij informeren u graag over ooglaseren in Nijmegen.

Informatie Avond NijmegenAanmelden voor Informatie Bijeenkomst

Google Maps Icon Nijmegen Plan uw Route naar onze kliniek in Nijmegen

Ooglaseren Nijmegen – hoe werkt het?

Allereerst wordt u volledig geïnformeerd en kijken wij of u geschikt bent voor een laserbehandeling. Dit omdat bij een kleine 30% van de belangstellenden een dergelijke behandeling te veel risico met zich mee zou brengen. Het ooglaseren in Nijmegen wordt onder de strengste controle uitgevoerd door onze ervaren chirurgen. Na uw behandeling heeft u minimaal vier nacontroles om optimaal resultaat te garanderen.

Contactgegevens

Het adres van onze vestiging in Nijmegen is:

Wijchenseweg 112A

6538 SX Nijmegen
Tel.: 024 344 72 48