Afspraak maken

Een gepersonaliseerde Wavefront behandeling

Voor een ooglaserbehandeling voert de oogarts altijd specifieke gegevens in, zodat de laser de correctie van het hoornvlies goed uitvoert. De specialist kan dit op twee manieren doen: met gemiddelde parameters naar aanleiding van de refractieafwijking of met een gepersonaliseerde Wavefront behandeling.[vc_message message_box_color=”purple”]Wavefront is een onderdeel van de PTA. Deze afkorting betekent Personalised Treatment Advanced. International Vision Centers voert de behandeling enkel uit met de TECHNOLAS 217 P laser.[/vc_message][vc_column_text]

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][vc_column_text]

Het verschil met een standaardprocedure

PTA is nauwkeuriger dan de standaardprocedure. De behandeling werkt niet met gemiddelden, maar met gedetailleerde metingen van het oog. Hierbij worden in tegenstelling tot een reguliere behandeling ook hoogteverschillen en onregelmatigheden in het hoornvlies gemeten. Vervolgens instrueert de oogarts de laser aan de hand van deze persoonlijke kenmerken. Deze behandeling is bij uitstek geschikt voor cliënten met hoge afwijkingen of cilinders. De specialist kan namelijk preciezer werken, waardoor hij 15 tot 20 procent minder weefsel weg hoeft te halen.

[/vc_column_text][vc_message message_box_color=”purple” icon_fontawesome=”fa fa-eye”]PTA of Wavefront corrigeert niet alleen de oogsterkte, maar ook de kleinste optische afwijkingen die de zichtkwaliteit kunnen beïnvloeden.

[/vc_message][vc_column_text]

Wavefront is een vast onderdeel van SMILE

International Vision Centers is de meest ervaren kliniek in Nederland op het gebied van de geavanceerde SMILE behandeling. Wavefront is een vast onderdeel van deze procedure. De laserbehandeling combineert optimale precisie met een laag complicatierisico. Zestig procent van de belangstellenden komt in aanmerking voor deze behandeling.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer over de SMILE behandeling” style=”classic” color=”purple” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.internationalvisioncenters.nl%2Fbehandeling%2Frelex-smile%2F||”][vc_column_text]

Hoe werkt de behandeling?

De methode bestaat uit drie verschillende elementen:

  • Men maakt een analyse (Zyoptics) van de oppervlakte van het hoornvlies, waardoor de oogarts tot in detail weet hoe uw oog is gevormd.
  • Door de nauwkeurige analyse van het hoornvlies wordt alleen daar behandeld waar nodig is. Hierdoor bespaart de oogarts tot maximaal twintig procent van het hoornvlies.
  • Een Wavefront behandeling levert een scherper zichtvermogen in op in de nacht ten opzichte van een reguliere behandeling. Bovendien voorkomt de methode klachten als halo-vorming.

[/vc_column_text][vc_cta h2=”” style=”outline” color=”purple” add_button=”bottom” btn_title=”Wat kost een gepersonaliseerde behandeling?” btn_style=”classic” btn_color=”purple” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.internationalvisioncenters.nl%2Fkosten-ooglaseren%2F||”]Ga voor een Wavefront behandeling als u niet alleen uw oogsterkte, maar alle onregelmatigheden in het hoornvlies wilt laten corrigeren.[/vc_cta]