Afspraak maken
5 december 2011
ooglaseren

Een ooglaserbehandeling is een kostbare investering. En u wilt natuurlijk niet meer betalen dan nodig is. Daarom is het goed te weten dat veel zorgverzekeraars via een aanvullende verzekering een deel van de kosten vergoeden. Door deze vergoeding wordt de ooglaserbehandeling voor veel mensen een stuk beter betaalbaar.

Vergoedingen in 2012

De vergoedingen voor 2012 zijn weer bekend en veel verzekeraars geven in aanvullende zorgpakketten vaak een gedeeltelijke vergoeding voor uw ooglaserbehandeling. Hoe veel u precies vergoed krijgt, hangt af van bij welke zorgverzekeraar u verzekerd bent en of u over een aanvullend pakket beschikt. Dit verschilt namelijk per verzekeraar.

Om alles voor u een stuk duidelijker te maken, hebben wij alle vergoedingen voor 2012* op een rijtje gezet. Dit overzicht is afgestemd op een behandeling bij International Vision Centers. U ziet dus meteen wat voor vergoeding u kunt verwachten wanneer u bij ons een ooglaserbehandeling ondergaat. Uiteraard dient u voor de definitieve hoogte van uw vergoeding contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Extra korting bij International Vision Centers

Buiten de vergoeding van uw zorgverzekeraar profiteert u bij International Vision Centers van een spectaculaire korting op al onze ooglaserbehandelingen. Dus ook als uw zorgverzekeraar uw behandeling bij International Vision Centers niet vergoedt, profiteert u van dit voordeel. En krijgt u wel uw behandeling bij ons vergoed? Dan geniet u van dubbele korting!

*Het overzicht is met de meeste zorg samengesteld, mede op informatie van Independer.nl. Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden verleend. Voor de exacte vergoeding van uw ooglaserbehandeling dient u contact op te nemen met uw eigen zorgverzekeraar.