Afspraak maken
5 september 2012

Behandelde PatientAls oogkliniek ontvangen we geregeld reacties van patiënten die na hun behandeling versteld staan van het resultaat. Onderstaande mail ontvingen wij vorige maand, inclusief foto, van een behandelde patiënt. Bedankt voor deze positieve reactie!

Hallo internationalvisioncenters,

Ik heb mijn zicht terug! Ik voel me nieuw. De eerste avond liep ik werkelijk naar het aanrecht om mijn lenzen uit te doen toen ik besefte dat dit voorgoed voorbij was.

Waarom heb ik zolang gewacht? Dit had ik veel eerder moeten doen. Al die enge verhalen over ooglaseren, het is helemaal niet eng, spannend ja dat wel.

Ik heb zeer goede begeleiding gehad voor, tijdens en na de behandeling. De medewerkers en artsen zijn zeer kundig en vriendelijk. Concentreer je goed op het rode lampje, luister goed naar de medewerker die tegen je praat, lig stil en probeer je hoofd kalm te houden. Het laseren zelf is een erg korte, nagenoeg pijnloze ingreep. Na de ingreep, wanneer de verdoving uitgewerkt is, voel je 4 a 5 uur een lichte hoofdpijn die ik niet kan betitelen als een pijnsensatie.

Ga lekker op bed liggen met je ogen dicht en open je ogen na 5 uur met verbazing.

Met vriendelijke groeten,